Персонализиран хороскоп
Подготвивме детални упатства и неколку видови хороскопи за различни прилики.
Хороскопи
Хороскопите засновани на лична натална карта ќе ви помогнат подобро да се запознаете себе си или друга личност. Идентификувајте ги вашите задни намери и причини за вашето однесување.
Предвидувања
Астролошки предвидувања за ден / месец / години, земајќи предвид повеќе од 100 астролошки фактори. Изберете добри денови за да започнете важен бизнис, преговори, инвестиции, датира и романтични датуми, работа и одмор.
Услуги
Пресметајте ги транзитите, прогресиите, насоките на соларните лакови. Анализирајте ги аспектите и влезете и утврдете ги точните координати на астероидите и фиксните starsвезди.
Добијте хороскоп
Хороскоп за поволни денови во месецот
Оваа веб-страница користи колачиња. Колачињата ве паметат за да ви овозможиме подобро искуство на Интернет.
Close
УСЛОВИ НА УПОТРЕБА
Интернет-ресурс лоциран на името на доменот https://astromix.net кој работи преку Интернет-ресурсот и сродните услуги (во натамошниот текст „Сајт").
1.2. Администрација на страници - вработени овластени за управување со страницата.
1.3. Корисник на страницата (во натамошниот текст: Корисник) е лице кое има пристап до страницата преку Интернет и ја користи страницата.
1.4. Содржина на страницата (во натамошниот текст - Содржина) - заштитени резултати од интелектуална активност, вклучувајќи текстови на литературни дела, нивни наслови, предговори, прибелешки, написи, илустрации, корици, музички дела со или без текст, графички, текст, фотографски, деривати, композитни и други дела, кориснички интерфејси, визуелни интерфејси, имиња на трговски марки, логоа, компјутерски програми, бази на податоци, како и дизајн, структура, избор, координација, изглед, општ стил и локација на оваа содржина вклучена во страната и друга интелектуална сопственост сите заедно и / или одделно содржани на страницата.
1.5. Производи и услуги на страницата - Хороскопи, дигестии, извештаи и други документи или информации што се испраќаат до корисникот по е-пошта или се отворени во прелистувач
2. ОПШТИ ОДРЕДБИ
2.1. Веб-страницата е сопственост на Astromaxx Ltd., регистрирана на 3а Хупсон Драјв, Бобен Таун, Кајмански Острови, во натамошниот текст "Администрација на страници".
2.2. Овој договор ја регулира врската помеѓу администрацијата на страницата и корисникот на оваа страница.
2.3. Овој договор се однесува на сите услови за купување на стоки, услуги и / или обезбедување на услуги што се обезбедуваат на страницата.
2.4. Администрацијата на страницата го задржува правото да менува, додава или брише клаузули на овој Договор во кое било време без да го извести Корисникот.
2.5. Согласувајќи се со овој Договор, корисникот ги прифаќа сите услови на овој Договор.
2.6. Веб-страницата и содржината што е дел од страната е во сопственост и управувана од администрацијата на страницата.
2.7. Содржината на веб-страницата е заштитена со авторско право, закон за трговски марки, како и други права поврзани со законите за интелектуална сопственост и нелојална конкуренција.
3. ПРЕДМЕТ НА ДОГОВОРОТ
3.1. Предмет на овој договор е да му обезбеди на Корисникот пристап до производите и / или услугите обезбедени на страницата.
3.2. Веб-страницата му ги обезбедува на Корисникот следниве видови услуги (услуги):
пристап до електронска содржина на платена месечна основа, со право на прегледување на содржината, според избраниот тарифен план;
пристап до информации за Производот и / или услугата до информации за купување на Производот на платена / бесплатна основа;
3.3. Сите услуги, услуги и стоки, како и сите последователни измени и понатамошни дополнителни услуги (услуги) лоцирани на страницата, се предмет на овој Договор.
3.4. Пристапот до страницата е обезбеден бесплатно.
3.5 Овој договор е јавна понуда. Со пристапување до веб-страницата, се смета дека Корисникот пристапил на овој договор.
3.6. Администрацијата на страницата има право да наплаќа надоместоци за обезбедените услуги, стоки и услуги лоцирани на страницата.
3.7. Користењето материјали и услуги на веб-страницата е регулирано со нормите на сегашното законодавство во согласност со надлежноста на регистрираното правно лице „Администрација на страници".
3.7. Користењето материјали и услуги на веб-страницата е регулирано со нормите на сегашното законодавство во согласност со надлежноста на регистрираното правно лице „Администрација на страници".
3.8. Прегледите на корисниците објавени на страницата не се доверливи информации и може да се користат од страна на администрацијата на страниците без ограничувања
Политика за приватност
1. Оваа Политика за приватност (во натамошниот текст - Политика) е официјален документ на Астромикс и ја дефинира постапката за обработка и заштита на информации за поединци (во натамошниот текст - „Корисниците") со цел да се заштитат правата и слободите на една личност и граѓанин кога обработка на неговите лични податоци, вклучително и права на заштита на приватноста, лични и семејни тајни, од неовластен пристап и откривање.
2. Обработка на лични податоци - какви било активности (операции) или збир на дејства (операции) извршени со употреба на алатки за автоматизација или без користење на такви алатки со лични податоци, вклучувајќи собирање, снимање, систематизација, акумулација, складирање, појаснување (ажурирање, промена) , екстракција, употреба, трансфер (дистрибуција, обезбедување, пристап), обезличување, блокирање, бришење, уништување на лични податоци.
3. Односите поврзани со обработка на лични податоци и информации за корисниците на страницата се регулираат со оваа политика, други официјални документи на компанијата.
4. Собирање лични податоци
4.1. Личните податоци се разбираат како какви било информации што се однесуваат директно или индиректно на одредена или идентификувана личност (предмет на лични податоци) и кои можат да се користат за идентификување на одредена личност или за контакт со него
4.2. Компанијата собира и обработува лични податоци со цел да обезбеди информации за услугите што ги нуди страницата и рекламни кампањи.
4.3. Компанијата може да собере разни податоци / информации, вклучувајќи: име, презиме; датум, време и место на раѓање; И-мејл адреса. Личните податоци исто така може да вклучуваат податоци што дополнително ги даваат корисниците на барање на компанијата за да ги исполнат обврските на компанијата кон корисниците кои произлегуваат од договорот за обезбедување услуги.
4.5 .. Секој пат кога ќе ја посетите страницата, компанијата може автоматски да ги собере следниве информации за корисниците: Технички информации, вклучително и адреса на Интернет протокол (IP) што се користеше за поврзување на компјутерот на корисникот со Интернет, информации за видот и верзијата на прелистувачот на корисникот, поставките за временската зона, видовите и верзиите на додатоците на прелистувачот, оперативниот систем и платформата; Информации за посетата на корисникот, вклучително и историја на посети со целосни унифицирани локатори на ресурси (URL-адреси) на страницата и по посетата на страницата (вклучувајќи датум и време), прегледани производи или производи за кои се пребарува, одговорност на страницата, грешки при вчитување, времетраење на посетите на некои страници, информации за дејствијата преземени на страницата (лизгање, кликови и лебдирање на глувчето), методите користени за напуштање на страницата и телефонскиот број што се користеше за повикување на одделот за услуги на клиенти.
За сите прашања, ве молиме контактирајте не на кој било пригоден начин:

E-mail: Astrohoro@yahoo.com
Телефон: +420 589 452 12